wicca and all things awesome -

Arbetsintervju

Tro det eller ej, men jag ska gå på arbetsintervju imorgon! Och det är inget skitjobb jag har sökt bara för att hålla mig flytande, utan ett svensklärarjobb! Och det verkar så bra, det är ca 50 % och arbete inom en profil om språk och kultur. Det är som hand i handske och jag hoppas att jag kan förmedla det imorgon. Enda lilla minuset är att det är på högstadiet och inte gymnasiet, men vad gör det om resten funkar? Det skulle kunna bli riktigt, riktigt bra och fantastiskt roligt...

I går fick jag faktiskt oförhappandes ta över en hel lektion i religion. Tror eleverna gillade mig för jag blev bjuden på godis. ;) De var trevliga och skojiga och lite stojiga. :) När jag gick runt på skolan för att leta efter en grupp hittade jag i stället tre killar från en annan klass som vek pappersflygplan. De övertalade mig att vika ett och jag kunde inte låta bli, det såg så roligt ut! Jag skyller på papperet att den inte flög så bra... ;)

Håll tummarna för mig imorgon!!!


Kommentarer
Postat av: Alta

håller tummarna

Postat av: Ceriadwen

Tack Alta! Dock fick jag höra idag att vi bara ska titta på schemat imorgon. Intervjun kommer att ske vid ett annat tillfälle, det var väl bökigt!

2009-09-16 @ 21:35:13
URL: http://ceriadwen.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Håller tummar och tår:)

2009-09-17 @ 00:02:58
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: Anna

Oavsett när intervjun skall hållas så håller jag tummar och tår för dig! Elever behöver lärare som dig mera!

2009-09-17 @ 16:07:13
URL: http://www.tarotidag.se/wicca
Postat av: Ceriadwen

Tack alla snälla rara vänner!

2009-09-19 @ 11:23:01
URL: http://ceriadwen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback