wicca and all things awesome -

Våren är kommen

Åh, nu får jag väl ta och ge mig! Har länge skjutit upp att skriva i bloggen.

Jag hade det härligt vid Beltane och behövde inte fira ensam. För tredje året i rad firade jag tillsammans med en av mina vänner. Vi hade en enkel ritual utomhus i solen, med korparna flygandes mellan trädtopparna. Korparnas läten är det mest fantastiska ljud jag vet, det bara andas mystik och magi. Innan vi avslutade ritualen spådde vi varandra i tarot. Så här i efterhand måste jag säga att hennes spådom om mig stämde väldigt bra! Det är alltid fascinerande.

Under meditationen hann jag fundera över mycket; vad jag vill och inte vill, vad jag tycker och inte tycker. Det var väldigt givande!

De senaste dagarna har jag ofta varit ute i skogen. Jag har samlat granskott och hallonblad! Jag hittade en bra sida igår där man månad för månad kan se vad man kan samla i naturen, titta in vet ja!
http://www.skogsskafferiet.se/



Kommentarer
Postat av: Micka

Jag har länge försökt hitta en bra sida med användningsområden för olika växtdelar OCH där man kan se när de är bäst att plocka, så nu blev jag jätteglad! Tusen tack!



Ljus och kärlek!

Kramar

Postat av: Asynja

Vill bara säga att jag blir glad av att "höra" av dig igen. Har längtat efter ett nytt blogginlägg.

Kram och var välsignad.

2011-05-17 @ 00:31:03
URL: http://waytowicca.wordpress.com/
Postat av: BlueRain

Roligt att "se" dig igen! Har kikat in här titt som tätt i hopp om att få läsa ett nytt inlägg ;-) Kul länktips också, har så svårt att plocka växter i naturen för har så svårt att se skillnad på dem :-P

2011-05-17 @ 13:43:51
URL: http://bluerain.wordpress.com
Postat av: neina

Oh så kul att se dig igen! Som de andra har jag också varit här för att se om det kommit något nytt. Roligt att du/ni hade en härlig Beltane, och att du hade en givande meditation! Kram!

2011-05-18 @ 21:19:35
URL: http://hyllebaer-neina.blogspot.com
Postat av: Ceriadwen

Tack för era hälsningar, kära vänner! Kram! :D

2011-05-25 @ 21:01:47
URL: http://ceriadwen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback