wicca and all things awesome -

Fullmånen, april

I går firade jag den andra fullmånen i vår nya lägenhet. Det var härligt! Det var några saker i min esbatritual som jag ville ändra och nu var det äntligen dags. Jag tyckte om att använda mina nyskrivna delar! Nu är större delen skriven på vers... Vad kan jag säga, en glömsk tant som jag behöver det, och så flödar det vackert! ;)
 
Naturligtvis borde fullmånefirandets tyngdpunkt ligga på Gudinnan, men ända sedan förra året är det Guden som står i centrum för mig, även där. När jag hade skapat cirkeln och bjudit in makterna var det han som gjorde sin närvaro påmind, igen. Och han är så, så välkommen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Clara

Hej!
Jag hittade din blogg av en slump, då jag ska skriva ett föredrag inom svenska om vad som helst. Jag har alltid varit intresserad av mystik och sådant som inte är så utbrett i samhället, så som t.ex. wicca. Så skulle du kunna berätta om grunddragen inom Wicca som är viktiga att känna till och du får gärna berätta om vilka gudar/gudinnor, vilka högtider ni firar och sådant om du skulle vilja? Jag är så tacksam över all hjälp jag kan få för att förstå denna religion bättre och kunna sprida det vidare.
Med vänliga hälsningar
Clara Olsson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback