Slarv

Ja... Nu var det ett litet tag sedan jag skrev; kan det vara en vecka? Kanske mer. Har varit så stressigt så min koll på tiden är inte så bra.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva för mina tankar har varit så fokuserade på min "vanliga" utbildning den senaste tiden. Min häxutbildning har nog kommit lite i skymundan. Jag har varit rädd för att det ska hända, för att det kommer bli så. Jag vill verkligen känna att jag menar allvar med det här, att jag kan ta ansvaret själv och att jag kommer att slutföra det. Om jag bara inte hade så mycket annat! Eller är det en ursäkt för att inte ta tag i det, att avsäga mig besväret? Jag måste nog rycka upp mig lite. Jag vill kunna känna mig stolt över mig själv och jag tror att det här innerst inne är väldigt viktigt för mig. Det här handlar om inre utveckling och jag vill inte känna att det inte betyder lika mycket som något annat, för det gör det!

Jag har inte praktiserat så mycket heller. Jag har inte känt att tiden eller orken har räckt till, men jag ska skärpa mig som sagt. Gah! Jag hoppas att jag kan.