Vinnarna är dragna!

Med hjälp av min man/assistent blandades lappar med namn som jag sedan slumpvis drog och fick fram två vinnare.
 
Vinnare av Wiccan Magick blev:
 
BlueRain!
 
 
 
Vinnare av Dancing the Goddess Incarnate blev:
 
Elisabet!
 
 
 
Stort grattis till er! Jag har skickat mail, men har det inte kommit fram så hör av er.
 

Tävling: Vinn en bok!

Glad Litha/Midsommar! Nu är det tävlingsdags!
 
Jag var tvungen att rensa lite i min magiska bokhylla för att göra plats för mina nya förvärv. Jag lyckades inte rensa så mycket som jag hade hoppats, eftersom jag är så fäst vid mina böcker, men två stycken vill jag skicka vidare till nya hem. Dessa böcker har gjort sitt hos mig, så varför inte skänka bort dem via bloggen, tänkte jag.
 
Det går till så här. Skriv namn/pseudonym och epostadress och vilken av böckerna du är intresserad av (det blir alltså en vinnare av varje bok). Om några dagar skriver jag namnen på en lapp och drar på måfå. Sedan annonserar jag vinnarna på bloggen och hör av mig så att ni kan ge mig adress och få boken skickad.
 
Böckerna ni har att välja på är:
 
 
Dancing the Goddess Incarnate: living the magic of maiden, mother & crone
av Dorothy Morrison & Kristin Madden
 
(Nyskick)
 
 
 
 
Wiccan Magick: inner teachings of the craft
av Raven Grimassi
 
(OBS! I början av boken finns några understrukningar och kommentarer!)
 

Tävling

Håll utkik i morgon vid Litha för då kommer en liten tävling där man kan vinna en bok. Eftersom jag bara har fåtalet läsare har just DU stor chans att kamma hem det! ;)
 

Rökelse för Litha

Hej allihop!
 
I morgon infaller sommarsolståndet som vi wiccaner kallar Litha eller helt enkelt midsommar. Något som är trevligt och stämningsfullt är att blanda till sin egen rökelse att använda i sin ritual. Här kan man experimentera med örter som man själv associerar med säsongen, men man bör även ha någon form av kåda i för annars luktar det inte så bra. Själv blandade jag så här:
 
2 delar myrra
2 delar frankincense
1/2 del tallkåda
2 delar krossad kanelstång
1 del röda rosenblad
1 del rosmarin
1 del timjan
 
När jag provbrände blandningen på ett litet rökelsekol luktade det förföriskt kryddigt, så jag är nöjd! Det blir ett bra inslag i morgondagens ritual och räcker även några år framåt. Tänk på att rökelse som får vila oftast luktar ännu bättre!