Ostara 2014

Eftersom jag har varit sjuk en vecka, och bara i går började må bättre, blev mitt firande av Ostara fördröjt. I går arrangerade jag mitt altare, och kunde med glädje konstatera att jag aldrig tycker mitt Ostara-altare har varit finare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvällspyssel

I dag hittade jag en hållare för värmeljus i trä och tänkte direkt att den kunde man ju göra något roligt med. Jag tittade igenom lite sparade bilder efter en form som var långsmal. Blicken föll på denna målning:
 
 
Jag skissade först av den med blyertspenna och fyllde sedan i med en permanent marker-penna. Så här blev resultatet:
 
 
(Klicka för större bilder)
 
I morgon kommer förmodligen en bild på mitt Ostara-altare upp också!

Fullmånen, mars

I går var första gången jag öppnade cirkeln i min nya lägenhet. Flytten gick bra, katterna har anpassat sig, och jag fick faktiskt jobb direkt! Ibland har man tur.
 
Cirkeln då... Jag var/är sjuk så det blev inte allt jag ville, men det var jag beredd på. Jag orkade inte hålla cirkeln ordentligt, men det kändes ändå bra att göra den. Under tiden slog det mig att jag ville ändra på två saker, så det var konstruktivt i alla fall! 
 
Altaret står numera i sovrummet, då vi bara har en 2:a. Lite trångt är det, men man får anpassa sig! Nästan mitt över sitter brandvarnaren, så hur det ska gå med lösrökelse vågar jag inte tänka på... ;)