Ännu en pod

Ujuj, farligt när man är lite halvtrött och lyssnar på podcasts, och helt plötsligt i hörlurarna börjar otroligt transframkallande trummor dåna! :D Där var det nära att man slank iväg på en liten resa till lala-land.


Tänkte tipsa om en trevlig podcastsida jag hittade:
http://www.atcpin.com/
De har tagit upp massa spännande ämnen. Jag har inte hunnit lyssna på så många än, för de är ganska långa, men hittills har det verkar bra!


Dröm: djurhuvuden

Det blir inte så mycket skrivet just nu. Jag spelar mest teater om dagarna och STORMTRIVS med den livsstilen! Någon föreslog att man kanske skulle försöka söka ett stipendie så man kunde utbilda sig lite mer... Det vore en dröm, för fler studieskulder än de fem åren på lärarprogrammet vill jag inte dra på mig! Pjäsen går i alla fall bra och vi har fått jättefina recensioner. :)

 

I natt hade jag en lite sorglig dröm. Jag drömde att jag hade gått till en kyrka för att lyssna, bara för att få lite andlig gemenskap. Haha! Jag satt högt upp (som på en övervåning) och tittade ner på männen (förstås var det män som pratade) som förde en hetsig debatt om något i Bibeln. Jag tänkte, att här pratar de i alla fall om andliga spörsmål!

 

I nästa drömscen var jag utanför kyrkans grindar och såg på när folk gick ut. Det var mörkt, och helt plötsligt fick människorna djurhuvuden! Det var kaniner och sorkar om vartannat. Det påminde om filmen The Wicker Man, när de klär ut sig vid Beltane.

 

------------------------------------
Och så försöker jag lära mig sticka... Det går sådär. I går avslutade jag min andra trekantssjal och den fick inte alls formen jag hade tänkt mig, den är monsterstor!!! Så nu måste jag försöka hitta ett mellanting mellan första (som blev för kort) och andra sjalen... Medan jag funderar på det ska jag däremot försöka sticka ett par pulsvärmare i ett underbart blått ullgarn som jag köpt. Det är blått som ett riktigt djupt vatten.

Svensk religion? ;)