Fullmåne

Då har det gått en månad sedan förra fullmånen. Även ikväll firades det förstås. Jag måste säga att jag har gått ifrån tanken med att fira en specifik gudinna varje månad, det kändes för splittrat för mig och jag fann att jag längtade efter att fira "min" Gudinna. Den Gudinna som är alla gudinnor och som inte är begränsad av ett namn eller ett fåtal attribut, Hon som är vidsträckt som himlen och mångsidig som årstiderna. Det känns härligt att möta Henne igen!
 
En liten glimt fick jag av min Gud igen, men inte av samma kaliber som förra gången. Däremot fick jag andra intressanta upplevelser som jag får skriva ner i min BoS.
 
Jag hoppas att alla har en välsignad fullmåne!

Lughnasadh

 
 
I går firade jag Lughnasadh. Det var... en axelryckning.
 
Jag blir lite full i skratt faktiskt! Det är min favorithögtid, jag hade bearbetat om min ritual, bakat bröd, kände mig taggad... och så faller det ganska platt. Jag kände det tidigt in, att jag liksom inte "connectade". Vad det kan bero på är svårt att säga. En ritual kan betyda en sak när vi skriver den, och en annan när vi utför den. Mentalt kan man befinna sig på olika ställen. Jag hade också lagt in två längre texter som jag kände drog ner på tempot och inte riktigt passade där.
 
Men det är det som är kul; man lär så länge man lever, och ju fler ritualer man skriver och gör desto bättre blir de ju. Man får helt enkelt praktiskt lära sig vad som funkar och inte funkar.
 
Min man hade en rolig kommentar efteråt; han påstod med ett leende att jag hade blivit bortskämd sedan min senaste fullmånerit. Haha, det kanske ligger någonting i det också. :)