wicca and all things awesome -

Vargdröm

Sitter och lyssnar på podcasts från sidan jag tipsade om igår. Har skrivit klart en litteraturgenomgång av en bok till examensarbetet, det känns skönt att ha producerat lite text eftersom arbetet ska vara på ca 30 sidor. Igår träffades jag och min skrivarkompis och skrev en pilotenkät och på fredag ska vi träffa vår handledare för att få feedback.

Dagen har annars varit väldigt trevlig. Min man fick kämpa för att få igång mig i förmiddags men sedan gick vi en entimmespromenad i det mysiga våriga spåret i skogen. Vi hade med kakor och rabarbersaft. Sedan i förrgår hade vitsipporna exploderat och det kändes verkligen att det är Beltane snart. Åh, vad jag längtar. Vi såg även massa fjärilar och jag hittade en jättefin plats som bara skrek "ritual!". Det var skönt att röra på sig och i dag fick jag ingen träningsvärk. ;) Sedan gick vi hem och jag färgade håret, vi lagade mat, gick till ICA och köpte den nya dyra men supersmarriga magnus-glassen på väg till repningen.

I natt hade jag en skojig dröm, förmodligen inspirerad av boken "Breaking Dawn" som jag läser nu. Jag drömde att jag och min man var nygifta och han skulle skapa någon slags förvandling hos mig.  Detta var en process som krävde avskildhet, men min pappa var alltid i närheten och frågade oroligt om vi ville äta. Jag skrattade för mig själv eftersom jag inom kort inte alls skulle äta sådan föda. Jag frågade min man hur framtiden egentligen skulle se ut för oss? "Vi kommer att leva som vargar", svarade han och jag såg bilder av oss i skogen, hur vi strök fram mellan granarna. När min lillasyster kom in i rummet var ljuset i det alldeles blått och luften var nästan iskall. Jag andades och såg mig själv utifrån, hur ångan från min andedräkt stod runt omkring mig och hur mina ögon intensivt stirrade, på mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback