wicca and all things awesome -

Annalkande höst

När jag gick till mitt nya jobb i morse tänkte jag en sak: Visst, det är fortfarande varmt ute, men nu är hösten verkligen runt knuten!

Rönnbären lyser röda, några träd har börjat släppa sina löv som prasslande smeker marken, det mörknar mycket snabbare och ja... nu har man ju börjat jobba igen! Haha!

Det är nu också rätt så officiellt att jag och maken flyttar till Göteborg i slutet av oktober, spännande!


Kommentarer
Postat av: Micka

Man känner verkligen hösten, jag tycker det känns underbart! :)

Postat av: neina

Det känns verkligen att hösten är på gång! spinner Det kanske är en rest från skolåren, men jag känner det väldigt starkt som att hösten är årets start för mig. Det är en härlig tid!



Och OH vad roligt att ni ska flytta till Göteborg! Bara senaste veckan har jag gått och pratat med vänner om att det är "där det händer"!! Du/ni kommer säkert trivas jättebra!



Allt gott och vi hörs!

Kram!

2011-08-08 @ 20:48:11
URL: http://hyllebaer-neina.blogspot.com
Postat av: LinaLj

Jag har en klunga med rönnbärsträd i ena hörnet av min trädgård och jag tycker bären blir rödare för var dag. Dessutom fick jag besök idag av fågeln som vi kallar Boven. Han brukar komma med hösten, han vet att det serveras mat relativt tidigt här och den lille glupske saken är alltid först i kön :).

2011-08-08 @ 22:00:44
URL: http://lunaetredecim.wordpress.com/
Postat av: Linn (knyttsak)

Ja, och björnbären i skogen börja växa till sig. Och i natt fick jag lägga i täcket i påslakanet igen. Mysigt, fast lite vemodigt samtidigt.



Hoppas att flytten går bra.

2011-08-10 @ 12:03:45
URL: http://knyttsak.blogg.se/
Postat av: Anna

Jo, jag håller med dig! Det är liksom en annan doft i luften och en slags förväntan och saknad ihopblandat i ett enda mish-mash. Fortfarande sol, men inte lika varmt ....



Vad kul för er att ni skall få flytta till Göteborg! Grattis! Fast jag tycker det är lite typiskt ändå - här sitter jag och är jätteglad över att få flytta tillbaka till Blekinge (Kallinge)och en av anledningarna var just att visste att det fanns en Wicca-syster där nere ;-) Men som sagt, JÄTTE-härligt för er båda! Hoppas flytten går smidigt och billigt!

2011-08-10 @ 14:05:11
URL: http://www.jordensrost.se
Postat av: Moonwitch

Visst är hösten på väg och hon är välkommen...:)

Lycka till med flytt och boende..:)

2011-08-11 @ 23:24:12
URL: http://themoonwitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback