wicca and all things awesome -

Återuppstånden

Hej på er!

Jag har inte gått och dött, bara flyttat. Nu har jag bott i nya huset i... fem dagar! Det mesta är faktiskt i ordning och i går fick vi TV.

Jag har dock inte så mycket gällande Wicca att skriva om just nu. Jag har inte ens känt någon riktig lust att plocka fram mitt altare eller shrine... Jag låter det vara vilande tills jag känner inspirationen igen. Jag funderar mycket just nu på vad mitt utövande är utan alla prylar... Nu njuter jag mest av naturen som är in på husknuten, strövar i skogen och lär känna energin i mina nya omgivningar. Det är en riktig trollskog här med mjuk mossa och rullande kullar, men jag har ännu inte hittat en plats att göra till "min". I förrgår när jag promenerade hittade jag dock en underbar skogsbäck som skvalade och brusade. Där slog jag mig ner på den gräsiga kanten med fötterna på en sten i bäcken och sjöng en liten stund. Underbart ställe. Och i går hörde jag en korp nära huset! Lyckan var total.

1 augusti börjar jag mitt nya jobb med allt vad det innebär; nya människor och att undervisa i ett helt nytt ämne för mig (bild + mitt "gamla" ämne svenska på mellan- och högstadiet)! Det känns nervöst, så jag ska ta sommaren till att försöka att inte oroa mig, bara vara och njuta och ta in allt det nya. Smälta min nya situation. Men, makterna är ständigt i mina tankar, i allt det nya är de min fasta punkt.

Glad sommar!


Kommentarer
Postat av: Månstråle

Vad roligt att höra från dig..:)

Önskar dig lycka till både med nya jobbet och boendet som för övrigt låter alldeles underbart.

Och det är väl inget fel att låta saker och ting vara vilande ett tag och kanske omvärdera sättet man utövar sin tro på.

Än en gång lycka till med allt!

Kram!

Postat av: Livsagnostiker

Åh vad kul :) Jag hoppas att både huset och jobbet blir jättebra!

2012-07-10 @ 18:18:09
URL: http://livsagnostiker.blogspot.com
Postat av: Tika BlueRain

Önskar dig all lycka i ditt nya hem! Blessed be! :-)

2012-07-11 @ 12:00:36
URL: http://angelikathewiccan.wordpress.com/
Postat av: Jex

Hittade hit via Månstråle, ska bli spännande att läsa vad du skrivit och skriver om Wicca. Njut av sommaren och Lycka till med nytt jobb och hus!

2012-07-12 @ 20:00:35
URL: http://jexstar.blogspot.se/
Postat av: neina

Önskar dig och er all lycka i er nya omgivning och på nya äventyr! Du kommer säkert klara det hur bra som helst och växa mycket. Och det finns många väldigt bra speciella platser i ert område ;) Ser fram emot att kanske hälsa på om jag slinker förbi Gbg (vilket har hänt ganska ofta)? Kramar!

2012-07-23 @ 02:46:21
URL: http://hyllebaer-neina.blogspot.com
Postat av: Vandrerskan

Som övriga önskar jag dig all lycka i ditt nya hem.

2012-08-12 @ 13:23:17
URL: http://vandrerskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback