wicca and all things awesome -

Yulestök in i det sista

Jag ligger i som en liten tätting just nu och bakar och grejar. Nu ikväll har jag gjort mitt livs allra första tryfflar! Tadaa!Receptet är med vit choklad, kanel och lingon. Jag doppade dem i vit choklad och använde sockerhjärtan som dekor. Till smaken blev de goda men kanske lite väääl söta. Fast det är bra, då behöver man ju inte äta så många för att bli nöjd! Jag kunde nog också ha ökat kanelen från ½ tsk till 2. Man kan nästan inte ha för mycket kanel, eller hur! ;)

Medan jag gjorde tryfflar bakade min man tekakor. På eget bevåg började han göra solmönster på varje kaka, och de blev fina! Jag blev nästan lite rörd, för det kändes ju nästan som att han tog del av högtiden jag firar, även fast det kanske inte var medvetet från hans sida. Men jag blev ändå otroligt glad, min man är bäst!Kommentarer
Postat av: Gealach

Oj, vad duktigt! Själv tänker jag försöka få ihop lite ischoklad och pepparkakor imorgon och på tisdag, har inte gjort det på flera år...

Postat av: Anonym

Jisses, vad pysslig du är! Bara en massa kakor och tryfflar och grejer. Nu blir jag inspirerad, saffransskorporna ska jag nog kunna lyckas med. Bra tips. Uppskattar förresten att du uppdaterar så ofta, trots att du pluggar heltid och det säkert tar mycket energi. Jag följer din blogg sedan ett halvår och gillar den mycket.

God Yule på dig.

2008-12-21 @ 22:39:37
Postat av: Anonym

Ja, hälsar Fröken L alltså.

2008-12-21 @ 22:40:49
Postat av: Sarah

Enligt mig kan man ALDRIG ha för mycket kanel oavsett vad det handlar om! :D

2008-12-21 @ 22:53:07
URL: http://inallhonesty.blogg.se/
Postat av: Ceriadwen

Gealach: Då är det hög tid. ;) Lycka till och ha så kul!

Fröken L: Pysslig är mitt andra namn. Hehe. Hoppas du gillar skorporna, de är underbart goda! Jag uppskattar dina kommentarer jättemycket och tycker det är roligt att du vill hänga här på bloggen med mig. :) God Yule!

Sarah: Det är kanel och vitlök liksom! :D

2008-12-22 @ 00:35:58
URL: http://ceriadwen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback