wicca and all things awesome -

Isis


Isis kommer alltid att ha en speciell plats hos mig. I hjärtat kommer hon alltid att vara min "ur-bild" av den stora Gudinnan. Jag har mött henne i drömmar, i meditationer och i kreativitetens hetta. Hon kommer för alltid att vara en del av min själ. Men. Jag släpper dig för en stund, Isis. Jag måste lära känna Gudinnan även i andra former, andra skepnader, andra yttringar. Merry meet, merry part, merry meet again.

Förresten, till 80 % har jag beslutat mig för att äntligen tatuera mig. Det känns som att det är dags, jag har nått en viktig milstolpe som jag för alltid vill minnas. Jag vill påminnas om min tro, mina upplevelser och mitt engagemang varje gång jag ser på tatueringen. Må det så ske!

Kommentarer
Postat av: Angelika V

Har också funderat mycket på tatueringar på senare tid, vill verkligen göra det och har så velat i många år, men det blir bara inte av av olika skäl, antingen har man inte råd eller så har man inte tid, suck..Hoppas du får det gjort iaf :) Blir det en bild av Isis då kanske?

Kram!

Postat av: Ceriadwen

Nej, men en gudinnesymbol. :) Du kan väl följa med och hålla mig i handen om jag bokar tid va? ;) Eller så gör vi gemensamt slag i saken!

2009-02-11 @ 23:37:42
URL: http://ceriadwen.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Om du slappnar av, inte spänner dig och sover och äter ordentligt så är det inte så smärtsamt. 90% av smärtan sitter i psyket. Så var det för mig

2009-02-12 @ 08:25:27
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: Angelika V

Ja, det ska vi kanske göra, lättare om man är två :)

2009-02-12 @ 09:25:17
URL: http://mrsewenson.blogspot.com/
Postat av: Lina

Gudinnan är stor! Lycka till på din resa :)Hoppas också att tatueringen blir rätt för dig!

2009-02-15 @ 15:51:28
URL: http://linaosterman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback