wicca and all things awesome -

Skakig

Jag har precis pratat med facket och jag är så upprörd att jag skakar! De har pratat med min f.d. arbetsgivare och han påstår sig ha sagt vid första mötet att jag skulle vara provanställd utan ersättning! Aldrig i livet att han sa det och att jag skulle gått med på det! Jag betalade en hundring om dagen första veckan för att ta mig dit och löste veckan efter ut ett månadskort på 770 kronor. Han hade också kunnat tänka sig att ge mig ersättning för tre dagar. Hon på facket sa att hon aldrig hade hört något liknande.

Jag känner mig helt ställd. Han har ljugit och sagt att jag bara har jobbat där i fem dagar. Varför ljuger han? Min kollega kan ju intyga att jag har varit där. Förmodligen syftar han på tis-tor när jag arbetade där på plats. Sedan anser han uppenbarligen att jag jobbade kvar "för att kolla om det var något för mig eller ej". Jävla skitsnack!

Nästa steg verkar vara att de kallar honom till förhandling. Fackkvinnan undrade om jag ville vara med men jag har verkligen ingen lust att se det där lögnaktiga ansiktet igen om jag inte absolut måste.


Kommentarer
Postat av: Ariadna

Fy fan vilket as! Förlåt rättframheten men så där beter man sig verkligen inte. Jag är ledsen att du har råkat ut för detta och jag hoppas, hoppas, hoppas att facket reder ut det hela!



Var Välsignad!

Postat av: Lilitha

Ja det finns idioter överallt. Stackars dig..men stå på dig...Eller gör en voodoodocka och stick några nålar i den...haha. Skoja... Hoppas att det löser sig. Kram Lilitha

2010-12-07 @ 18:26:08
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: Micka

Vilket oprofessionellt svin till arbetsgivare alltså! Stå på dig och se till att sätta dit honom ordentligt för du ska banne mej få det du har blivit lovad! Jag blir så arg när jag läser!



Kramar

2010-12-07 @ 18:50:33
URL: http://fullinsyn.blogg.se/
Postat av: BlueRain

Nä, men hur kan någon ens tänka tanken att ljuga på det sättet?! Det är väl ändå inte tillåtet att jobba gratis i Sverige, och vem skulle göra det förresten?!



Stå på dig!

2010-12-07 @ 23:06:20
URL: http://bluerainwicca.blogspot.com/
Postat av: Ceriadwen

Tack ska ni åter ha!

2010-12-08 @ 08:43:55
URL: http://ceriadwen.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Vilken tomte! Jag hoppas att facket visar honom var skåpet ska stå. Kämpa på tjejen. Jag håller på dig!

2010-12-08 @ 10:05:20
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: Moonwitch

Kan bara hålla med alla tidigare skribenter, vilken fullkomligt respektlös nolla. Obehagligt att veta att folk sprider sådana lögner. Hoppas allt löser sig för dig. Tänker på dig.

Kram!

2010-12-08 @ 17:24:12
URL: http://ritamang.blogg.se/moonwitch
Postat av: lillstrumpa

det är faan bra att du star pa dig och ocksa jävligt bra att facket finns och är med dig. Och det verkar ju tro pa dig och vara pa din sida. u go girl :))

2010-12-11 @ 09:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback