wicca and all things awesome -

Videobiten...

Ja jag har nog blivit lite videobiten! Det är ju jättekul med nya sätt att kommunicera på och jag kan inte rå för att jag verkligen tycker om det.

Det här klippet var egentligen bara gjort för YouTube, men om ni har tankar kring ämnet så dela gärna med er!

PS. Ja ni får skratta åt min engelska, jag gör det med! DS.





Kommentarer
Postat av: Madde

oh äntligen en annan wicca blogg.. såg dig på asynjas blogg o tänkte att jag skulle chansa o se vad det var för någonting och det ångrar jag verkligen inte.



Din video var väldigt intressant. Det var en sak som jag tyckte var intressant. Jag vet att en del ser trollspöt som symbol av luften. Jag ser dock rökelsen som en symbol för luften och dess energi.



Gå gärna in på min blogg och ser dig omkring. Om du hittar någonting som du tycker är intressant, var inte rädd för att kommentera.



Jag har nog också blivit lite av videobiten. Bara igår så filmade jag en himla massa videos och även idag så ska jag nog ta en runda ut och filma tro jag. Tänkte jag skulle prata lite om höstenergierna och hur de påverka mig.

Postat av: Ceriadwen

Hej Madde! Vad gäller de rituella redskapen så menade jag främst de klassiska fyra: stav, pentagram, athame och bägare. Men sedan finns såklart en hel uppsjö med andra redskap och då ser även jag rökelse som tillhörande luftens element.

2010-09-14 @ 15:55:23
URL: http://ceriadwen.blogg.se/
Postat av: Moonwitch

Yack för titten, roligt att du vill följa min nya blogg...:)



Redskapen för vatten och jord är jag med på, men eld och luft vill jag ha tvärtom...luft-athamen och eld-staven...Hur vet man vad som är rätt eller fel eller finns det inget sådant...lite gå på sin egen feeling, eller vad säger du eller ni om det finns andra som vill tycka till?

Btw...your english is perfect...:)

2010-09-20 @ 22:30:50
URL: http://ritamang.blogg.se/moonwitch
Postat av: Ceriadwen

Haha! Tack Moonwitch! ;)



Som jag sa i videon så råder det delade meningar om vilka element och riktningar som staven och athamen hör till. Jag tror inte man kan säga att det ena är rätt och det andra fel, det är helt enkelt olika sätt att se på det.

2010-09-21 @ 10:02:00
URL: http://ceriadwen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback