wicca and all things awesome -

Mystisk massdöd

Jag måste bara skriva en rad om de mystiska dödsfall som just nu sker runt om i världen. Fåglar, fiskar, krabbor, och nu senast kor, dör i hundratal!




Jag tycker att det som sker är oroväckande och läskigt (dessutom tycker jag förstås synd om de stackars djuren!). Ännu vet ingen vad det beror på, men spekulationerna är många. Är det Guds vrede, jordens undergång, en förskjutning av polerna, myndigheterna som sprider gift för att minska antalet människor, eller Ryssland och Kina som har slagit sig samman för att slå ut västvärlden? Eller något helt annat, vilket jag tror! Jag har dock ingen egen teori. Än. Inte för att jag är någon konspirationsteoretiker. :) Jag undrar om orsaken kommer att fastställas, jag har en känsla att det här kommer att sluta lika plötsligt som det började.

Jag hade faktiskt en mardröm om det i förrgår. Jag drömde att jag åkte bil sent på natten, och i skenet från lyktorna på bilen kunde man se smådjur som täckte vägarna. Det var rätt obehagligt.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker det är läskigt jag! Var inte medveten om sköldpaddorna och fiskarna... Tror inte att det är så lättförklarat som fyrverkerier och snabbt temperaturfall. Tyvärr.

Postat av: Ceriadwen

Inga sköldpaddor, de säger turtle doves. Jag hörde också fel först. ;) Nej, jag tror också att sanningen är något annat! Tyvärr, som sagt.

2011-01-16 @ 13:01:54
URL: http://ceriadwen.blogg.se/
Postat av: Anna

Ha ha! OK då! Duvor får det väl vara då .-) Men jag vet inte om det är en lättnad eller inte. Känns nästan mer "sinister" (Word pls?) om det är en smalare nisch av djur som dör. Mer troligt att det INTE är en slump liksom.

2011-01-16 @ 21:33:09
URL: http://www.tarotidag.se
Postat av: Moonwitch

Riktigt kusligt är det...Dottern min såg på Internet om en hel drös med fiskar som dött och som alla saknade ögon.

Kor har jag dock inte hört något om...

2011-01-16 @ 23:30:41
URL: http://ritamang.blogg.se/moonwitch
Postat av: Vargkvinnan

Jag hoppas verkligen inte det är människor som håller på och testar gifter eller sånt för vi gör redan så mycket skada på naturen :(

Men det är väldigt läskigt...

2011-01-17 @ 10:47:28
URL: http://vargkvinnan.blogspot.com/
Postat av: Lilitha

Det är så sorgligt... Allting. Hoppas att världen förändras en dag...



Kram Lilitha

2011-01-19 @ 12:21:02
URL: http://lilitha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback